Η αρχαία ελληνική έννοια της φιλοξενίας – κυριολεκτικά, αγάπη για τους ξένους – που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του σύγχρονου τουριστικού προϊόντος, περιστρέφεται κυρίως γύρω από τη διαδικασία προετοιμασίας και προσφοράς φαγητού και ποτού στους καλεσμένους. Στο διάβα της ελληνικής ιστορίας, όταν έχεις καλεσμένους στο τραπέζι σου, δεν αρκεί τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Στο Parga Beach Resort, η φροντίδα για τους πελάτες μας ήταν από πάντα η κινητήρια δύναμη για καθετί που κάνουμε. Τώρα, πήραμε αυτή την παραδοσιακή έννοια και την αναβαθμίσαμε για τη σύγχρονη εποχή, ενσωματώνοντας τις βασικές μας αρχές: ποιότητα, αυθεντικότητα, ευεξία.
Είναι σημαντικό για εμάς να σας προσφέρουμε μια αυθεντική (και υγιεινή) γευστική εμπειρία, γι’ αυτό στον μπουφέ και στα μενού μας θα βρείτε μόνο τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά. Οι προμηθευτές μας είναι σχεδόν αποκλειστικά Έλληνες. Επιλέγουμε κατά κανόνα φρέσκα υλικά και δίνουμε προτεραιότητα στους τοπικούς παραγωγούς προκειμένου να στηρίξουμε την οικονομία της περιοχής μας, να συμβάλουμε στη διατήρηση των παραδοσιακών μεθόδων καλλιέργειας και να διατηρήσουμε τη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής μας αλυσίδας. Και πάνω απ’ όλα, εστιάζουμε στις αυθεντικές διαδικασίες παραγωγής και προετοιμασίας. Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα για να βρούμε τα καλύτερα – στη συνέχεια, πάρτε μια γεύση από τα νόστιμα προϊόντα που σερβίρουμε στα εστιατόριά μας.